Наоми Харис в „Бонд 23”?

Не е кой знае каква новина, но като фенове на Джеймс Бонд сме длъжни да я споделим. Според News Of The World (потвърдено от EW) има сериозен шанс Наоми Харис да партнира на агент 007, който след всички проблеми около франчайза и банкрута на собствениците му, официално се завръща за 23-ти пореден на път на 9 ноември 2012. Всъщност тогава е световната му премиера, а действителната му първа поява ще е на 26 октомври в Англия. Като верен поданик на кралицата, нормално е той да се появи първо там.

Харис ще се присъедини към сигурните имена на Сам Мендес (който ще е режисьор на филма) и Даниъл Крейг и Джуди Денч (засега слуховете за Хавиер Бардем и/или Ралф Файнс си остават съмнителни и непотвърдени), но както можете да се досетите, все още не е ясно в каква точно роля. Споменава се само типичното „момиче на Бонд” – сещате се, готино маце, което се мотае наоколо, застрашавайки живота си по особено привлекателен начин.

Сигурни сме, че Харис може да се справи без проблеми с всичко, което измислят сценаристите (Нийл Първис, Робърт Уейд и Джон Лоугън), и при всички положения ще играе по-добре от Олга Куриленко. Може да не е истинска „А-list” звезда, но определено ни радва като Тиа Далма в „Карибски пирати”. Гледали сте я още в „Маями Вайс”, „Улични крале”, „After the Sunset” и господ ни опазил, в „Нинджа убиец”.
Също така, не дразни окото…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *