С наближаването на премиерата, съвсем разбираемо се натрупаха сериозно количество рекламни материали на „Texas Chainsaw 3D” и след кратко преброяване решихме, че е крайно време да ви ги представим.

Първо да си припомним набързо за какво става дума – „Texas Chainsaw 3D” е директно продължение на хорър класиката на Тоби Хупър от 1974 и действието се развива в наши дни. Досега от филма сме видели първа снимка, един-два яки плаката, както и един абсолютно клиширан и напълно обикновен първи трейлър.

Сега освен няколко нови снимки и нов плакат (отново акцентиращ върху Leatherface), които можете да видите по-долу, получаваме и един клип, ТВ спот и кратък нов трейлър. Вижте ги.

http://www.youtube.com/watch?v=YpBCw9Q7NDg

Каква наглост, на Leatherface да каже „Welcome to Texas, motherf*cker”!

http://www.youtube.com/watch?v=06ow-kJMTXg

Texas Chainsaw 3D - Александра Дадарио

Texas Chainsaw 3D - Александра Дадарио и Таня Реймонд

Texas Chainsaw 3D

Има нещо особено забавно в снимката на Leatherface (дали оригиналния или някой негов наследник, все пак действието се развива в наши дни и не се знае какви са ги замислили сценаристите), който отделя време да избере най-подходящия си инструмент за без съмнение кървавата вечер, която предстои. Но когато става дума за хорър продължение, при това с марката „Тексаско клане”, не би трябвало да е точно „забавно”…

Texas Chainsaw 3D

Texas Chainsaw 3D” е режисиран от Джон Люсенхоп (безобразния „Takers”), а в ролите са Александра Дадарио („Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief” и „Hall Pass”), Таня Реймонд, Дан Йагър, Скот Истууд и др.

Премиерата е 4 януари 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *