Остава по-малко от месец до премиерата на един от най-очакваните ни телевизионни проекти за тази година – мини-сериалът „WeCrashed”, който ще разкаже историята на компанията WeWork и ексцентричния й създател Адам Нюман.

За тези, които не са запознати със сериала на Apple TV+, ще разкажем набързо сюжета, но искаме да ви уверим, че нищо не може да се сравни с истинската история, която е послужила за вдъхновение. Става дума за историята на компанията WeWork, създадена от Адам Нюман (Джаред Лето) и неговата съпруга Ребека (Ан Хатауей). Реално WeWork е компания, която прави дизайни на офиси и ги отдава под наем, но това съвсем не е начинът, по който Адам и Ребека гледат на нещата. Те смятат, че продават изживяване, начин на живот, извисяване на съзнанието и не просто го продават, но и го предават на всичките си служители.

Интересното за подхода на „WeCrashed” е, че той ще разкаже историята на компанията през призмата на една женена двойка – в началото лудо влюбени и изцяло отдадени на общото си начинание. С растежа на парите, славата и манията за величие на Адам обаче, който отдава все по-малко от заслуженото на Ребека, отношенията им се влошават, а междувременно заваляват съдебни дела с обвинения за морален и психологически тормоз.

Вижте пълният трейлър сега:

Джаред Лето и Ан Хатауей са перфектно кастнати – и двамата са страхотни актьори, които освен това са известни със сериозното си отношение към ролите си (особено пък Лето, при който „сериозно“ направо си отива към маниакално). Смятаме, че те са страхотно дуо точно за тази история, която не можем да преекспонираме, колко си струва гледането. С прекалена амбиция и нездраво самочувствие в Силициевата долина е пълно, но кога друг път сме чували за някой, който си кара служителите насила да се друсат и купонясват на корпоративните събития?

WeCrashed” е написан от Лий Айзенбърг и Дрю Кревело, адаптиран от подкаста „WeCrashed: The Rise and Fall of WeWork“. Режисьори на осемте епизода са Джон Рекуа и Глен Фикара („I Love You, Phillip Morris”, „Crazy, Stupid, Love”). В главните роли ще видим Джаред Лето, Ан Хатауей, Америка Ферера, О-ти Фагбенъл и Кайл Марвин.

Първите три епизода ще дебютират на 18 март, след което ще излизат веднъж седмично в платформата на Apple TV+.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment