Пълното заглавие на тази новина всъщност е „Първа скучновата снимка от написания от братя Коен „Gambit”, но не ни се събра.

Когато преди време ви съобщихме, че Камерън Диас ще участва в написания от братя Коен и режисиран от Майкъл Хофман римейк на британския романтичен „heist” филм (с Майкъл Кейн и Шърли Маклейн) „Gambit”, изразихме мнението, че нейното присъствие е единственият ни повод за притеснение във връзка с проекта. Е, не бихме казали, че първата снимка, която виждаме от филма, разсейва тези съмнения.

Камерън Диас и Колин Фърт - „Gambit”

Като цяло, снимката ни се вижда малко скучничка и определено не е това, което очаквахме да видим. Надявахме да бъде нещо по-така, а не просто двамата главни герои, които да гледат директно в нас. Диас изглежда точно като кралица на родеото или иначе казано, като класическа селянка, която е пуснала лека усмивчица, докато си мисли „снимай ма, чи бързам” и общо взето само разваля готиното присъствие на Колин Фърт, който го раздава леко палаво с едното си посинено око.

Все пак, това не намалява очакванията към филма, защото първо, той е по сценарий на братята Коен и второ, в него освен Диас (а нека не забравяме, че и тя участва във филми като „Да бъдеш Джон Малкович”, „Ванила Скай”, „Много лоши неща”, че дори и за кратко в „Страх и омраза в Лас Вегас”) участва и Колин Фърт, както и имена като Станли Тучи, Алън Рикман и Клорис Личман.

Ето и официалния синопсис:

Колин Фърт е в ролята на британския музеен уредник Хари Дийн, който измисля добре изпипан план как да измами най-богатия човек в Англия, известния колекционер на произведения на изкуството Лайънел Шабандар (Рикман), като му продаде фалшива картина на Моне. За да успее, той наема тексаска кралица на родеото (Диас) да се представи като жена, чиито дядо се е сдобил с картината по време на ВСВ.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. ооо – абе пристрастни сме – и това си е! "лайк"-вам отвсякъде, става ли въпрос за Колин!!! кака Ками малко дразни (синхронно мислене), но обикновено съм оптимист в очакванията 😀