Girl With The Dragon Tattoo

Знаем, че това е грешно и е престъпление срещу киноизкуството, да не говорим, че си плюем на репутацията, но просто не се стърпяхме. В YouTube се появи нелегална версия на трейлъра на римейка (или американската екранизация на романа, ако предпочитате) на „Girl With The Dragon Tattoo”, режисиран от големия Дейвид Финчър.

Ние ще си запазим коментарите за официалната версия на трейлъра, а сега единственото, което ще кажем – колкото и лицемерно да ви звучи – е, че ви съветваме да не гледате тази. Само ще си развалите удоволствието.

http://www.youtube.com/watch?v=IIV-sWKyFno

Ако не знаете за какво става въпрос, хвърлете едно око на синопсиса на книгата, която е налична и у нас благодарение на издатеслство “Colibri”

Микаел Блумквист е разследващ журналист, разкрил ред скандални случаи и несправедливо осъден за клевета заради написана от него изобличителна статия срещу могъщ шведски финансов магнат. Богатият индустриалец Хенрик Вангер предлага на Блумквист едногодишен договор срещу огромен хонорар, ако успее да разгадае мистерията с изчезването на любимата му племенница Хариет. Заедно със суперхакера Лисбет Саландер – млада, кльощава, татуирана и регистрирана като психопатка млада дама, сега работеща в детективска агенция – Микаел попада в кръговрат от динамични събития и драматични изпитания, в свят на семейна омраза и финансови скандали, където бродят убийци-психопати.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

12 Comments

 1. Не те е срам! 😀 Пускаш ни тука такива изкушения, че и ни казваш да не ги гледаме. Ее, не става така 😀 Майтапя се, трейлъра е супер, доста интересен монтаж. Финчър си личи от далеко :))))

 2. Добре, де защо аджаба им е на американците да правят римейк на филм правен 2009 – който на всичкото отгоре си е доста добър (е казвам, че този няма да е добър, всички сме запознати с творчеството на Финчър) може би защото америкнаската публика не "клъвна" на европейската версия (не обичат да четат субтитри) и се налага по брутален подход 😉

 3. @Влади Неколов

  Човек, никога не гледам такива неща. Този път не издържах, но си викам, може пък да има по-силни от мен! 🙂 🙂 🙂

  @Иван

  Има много познати неща, но наистина изглежда супер.

  @Кишо

  Питаш и сам си отговаряш. 🙂

  Според мен, този филм ще е по-добър от шведския, на който не съм най-големия фен!. И аз не казвам че е той е лош, но не ме впечатли. 🙂