Те се завръщат през тази година за най-епичния сблъсък, който някога сте виждали. Всъщност вече видяхме Кинг Конг и Годзила да си го мерят през декември в обстоен трейлър. Сега е време за още от същото, но и с повече нови кадри, за да задържат интереса на зрителите.

След като Monarch: Legacy of Monsters приключи, е време да насочим цялото си внимание към следващата поява на Годзила на голям екран, а именно Годзила и Конг: Нова империя (Godzilla x Kong: The New Empire). Адам Уингард се завръща с директно продължение на своя хит от 2021 година Годзила срещу Конг като този път двата Титана ще трябва да обединят сили срещу по-силна и смъртоносна заплаха.

Вижте и новата реклама:

Вече споменахме много от нещата, които не ни позволяват да се надъхаме за подобен филм. Фактът, че голяма част от хората, отговорни за Годзила срещу Конг, се завръщат, въобще не помага. Тази реклама дори затвърждава опасенията ни, но, както винаги, се надяваме да грешим и да получим поне приятен за гледане филм. На визуално ниво Годзила и Конг: Нова империя ще е убиец, но дали на останалите нива ще се представи подобаващо? Ще разберем много скоро.

Ето какво гласи и официалното описание:

Новият филм ще изправи непобедимия Конг и страховития Годзила срещу колосална нова заплаха, скрита дълбоко в недрата на планетата ни и застрашаваща както тяхното, така и нашето съществуване. Епичният филм ще задълбае още по-дълбоко в историята на Титаните, техния произход и мистериите, които крие островът на Черепа.  В същото време ще разкрие истината за митичната битка, която е спомогнала да се създадат тези създания, както и защо са свързани с човешкия род завинаги.

Новият враг на Титаните е чисто ново създание, измислено специално за филма, и носещо името Шимо. Явно богатата вселена на тези огромни Каджута се е оказала прекалено малка или изчерпана, за да вземат познати злодеи.

Вижте и един нов плакат:

Годзила и Конг: Нова империя (Godzilla x Kong: The New Empire) е режисиран от Адам Уингард по сценарий на Саймън Барет. В ролите ще видим Ребека Хол, Браян Тайри Хенри, Кайли Хотъл, Дан Стивънс, Фала Чен, Рейчъл Хаус и други.

Премиерата е предвидена за 29 март.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *