Когато ви представихме първия официален кадър от „2 Guns” на Балтазар Кормакур с Марк Уолбърг и Дензъл Уошингтън в главните роли, споменахме, че е трудно и глупаво да си изграждаш представа за филм само по някоя снимка, но все пак си позволихме да го направим (главно заради филмографиите на основните действащи лица) и уверено зачакахме трейлъра, просто за да видим, дали филмът ще става за нещо или не.

Е, трейлърът вече е тук и в доказателство на твърдението ни, което решихме да не последваме, той се оказа малко по-различен, отколкото очаквахме. А дали става, преценете сами.

Does this trailer properly incentivize you? Нас да. Или поне в известна степен. Ако трябва да бъдем честни, не е чак толкова различен от очакванията ни – особено около изпълненията и ролите на Уолбърг и Уошингтън – но общия комедиен тон не го очаквахме и определено ни допада. А Бил Пакстън като злодей? Bring it on, baby!!!

Вижте и ужасния първи постер, както и няколко нови снимки.

„2 Guns”

„2 Guns” с Уолбърг и Уошингтън

„2 Guns” - Уолбърг

„2 Guns” - Дензъл Уошингтън

„2 Guns” - Дензъл Уошингтън

„2 Guns”

Режисьор на „2 Guns” е Балтазар Кормакур („Контрабанда”), а в ролите, освен Марк Уолбърг и Дензъл Уошингтън, са Пола Патън, Бил Пакстън, Джeймс Марздън, Едуард Джеймс Олмос и др.

Премиерата е 2 август 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Абе става, изглежда забавен!
    п.п
    И какъв пък е толкос тоя Бил Пакстън?!? 🙂

  2. Това с взривяването на колата с парите можеха и да не го показват… Ще се гледа, щом е с Дензъл, комедийният елемент не го очаквах и прави трейлара странен малко, но в крайна сметка май това ще е големия плюс на филма… Will see…

  3. @Zed
    Бил Пакстън е най-големия! 🙂

    @nik0
    Спойлърски е малко, но не мисля, че тук това е най-важното. И според мен хуморът ще е големият плюс.