Роб Зомби

Роб Зомби е крайно експедитивен човек. Миналия месец камерите заработиха на снимачната площадка на психарския хорър „31“ (новините ни до момента са тук), а тези седмица филмът ще бъде приключен, поне на ниво продукция, при това вече имаме не само нови интересни попълнения в каста, но и първи официални снимки. Също така, по всичко изглежда, че работният процес е минал в подходяща атмосфера:

Роб Зомби и Лорънс Хилтън-Джоунс

Да започнем най-напред с актьорите: Зомби не изневери на стила си и към този свой проект привлече култови лица от екранния ъндърграунд или пък позабравени имена от не толкова близкото минало, сред които са Джеф Даниъл Филипс, който е Роско – хитряга и механик,  Ричард Брейк е Doom-Head – най-смъртоносният човек на планетата, Джинджър Лин е Cherry Bomb – една особено специална приятелка на Doom-Head, Джейн Кар е Sister Serpent – изродска комбинация между Сатаната и „Майка ми Гъската“ на Морис Равел, Панчо Молер е Sick-Head – oбраз, който според Зомби е незабравим, Трейси Уолтър е Lucky Leo – познаваме го от „Конан Разрушителя“, а освен това участието на Шери Муун Зомби беше потвърдено, докато това на Бари Сузуки засега си остава просто слух. Към всички тях са се присъединили също Лу Темпъл и Девин Сидел – ролите им обаче не са съвсем ясни.

Ето и обещаните в началото на новината кадри от „31“:

Джеф Даниъл Филипс

Джуди Гийсън

Ричард Брейк

Най-важното е, че Аlchemy са си заплюли „31“ за разпространение в Северна Америка. Бил Лий, шефът на компанията, явно е почитател на Зомби, защото го определя като „истински артист и майстор кинематографист в топ форма. Чрез „31“ той сътворява пореден ужасяващ, дълбок и извратен свят, който ще достави истинска наслада на зрителя.“ От своя страна Зомби връща жеста, заявявайки, че е „развълнуван“ да работи по новия си филм с „хора, които споделят художествените му виждания“.

Чудесно, да се взимат и да идва по-бързо премиерата!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *