Джереми Ренър на крачка от главната роля в новия „Борн”

Множество сайтове, сред които Deadline, THR и Variety потвърждават, че номинираният за Оскар Джереми Ренър („Войната е опиат”, „Градът”) е на крачка от подписване на договор, който ще му отреди главната роля в подготвяното от Тони Гилрой продължение на поредицата за Джейсън Борн, озаглавено „The Bourne Legacy”.

Ако в момента сте измъчвани от притеснение, дали Ренър ще може да влезе в обувките на Мат Деймън и да изиграе Борн, значи сте пропуснали една от важните новини свързани с проекта, а именно, че самият Джейсън Брорн няма да участва в него. Ролята на Ренър ще бъде главна, но няма да има нищо общо с Борн. Ако пък сега се чудите защо тогава Борн присъства в заглавието, ще ви кажем „Take one goddamn guess!”. Една подсказка, свързано е с пари!

Предвид взаимното желание за участие от страна на Ренър и на “Uinversal”, на този етап единственото, което може да попречи е натовареният му график. В момента той снима “Hansel and Gretel: Witch Hunters” за „Paramount”, после ще изпълни ролята на Hawkeye в “The Avengers” на Джос Уйдън, след което ще трябва да промотира и „Невъзможна мисия 4”. Ние се надяваме и по някое време все пак да заснеме отложения „The Master” на П. Т. Андерсън, но не разчитаме много.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Мат е киборг. С лице като на Ван Дам – артистичност колкото заседнал у канавка Камаз.

    Ренър го харесвам. Малко, но подбрани роли. Така се прави.

  2. "артистичност колкото заседнал у канавка Камаз" 🙂 🙂 🙂

    Ще го видим колко време ще е на гребена на вълната.