Амбър Хърд - "THE WARD"

Само преди няколко дни ви представихме първите кадри от „The Ward” на Джон Карпентър, които, доста странно, представляваха първата половина на трейлъра, който можете да видите по-долу.

Сега, след като го гледахме целия, спокойно можем да заявим, че това, което виждаме ни харесва. Трейлърът има едно ретро усещане, като за класически хорър от 70-те и 80-те – времето, когато Карпентър беше крал на жанра и направи най-добрите си филми – а според нас, точно от това има нужда филм с подобна тематика. Разбира се, виждаме и предпоставки за разочарование, но в името на Карпентър, ще ги пренебрегнем напълно.

http://www.youtube.com/watch?v=Mw7dvwOr8Yg

Този път се сетихме на какво ни прилича музиката в началото. На безсмъртното произведение на Goblin от „Суспирия”.

Кристен (Амбър Хърд) е красива млада жена, която се оказва дрогирана и държана против волята си в изолирано крило на стара психиатрична клиника. Тя е напълно дезориентирана и без никакъв спомен за живота си преди да бъде приета в заведението. Освен Кристен, в болничното отделение има още четири жени – всяка със своите проблеми – и когато те започват да изчезват една по една тя осъзнава, че нещата в заведението не са такива, каквито изглеждат и трябва да намери изход от това адско място преди самата тя да е станала жертва. Докато се опитва да избяга, тя ще разкрие истина много по-опасна и ужасяваща, отколкото някой си е представял.

Както знаете, режисьор е Джон Карпентър, а в ролите освен Амбър Хърд ще видим Даниел Панабейкър, Линдзи Фонсека, Джаред Харис, Мика Бурем и Мейми Гъмър.

Засега премиерна дата има само за Великобритания, която е 21 този месец. Другите ще трябва да почакат още малко – ние малко повечко от останалите, да не кажем вечно.

The Ward

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Трябва да се шегувате?! Руса кифла с перфектни мерки попада в психиатрично заведение. Видите ли, всичките му пациентки са заработвали на модния подиум, има няма няколко месеца, преди да влязат там, поне като се съди по перфектната им форма. После следва някаква боза а ла „Готика“ (който дори Робърт Дауни Джуниър не усля да спаси, особено от Холи Бери!).
    Та мисълта ми е, че Карпентър, колкото и христоматийни филми да има зад гърба си, за съжаление не успя да се пригоди към новото време. Нали не трябва да си спомняме за „Призраци от Марс“?

  2. Че какво? Не може ли хубави момичета да попадат в психиатрични заведения? 🙂

    За "Готика" си прав! Доста е зле. Жалко за Матьо Каовис, провалиха го това момче!

    Дано този филм не е толкова зле и пази боже да е като "Призраци на Марс".