Falling Skies

От „TNT” показаха нови кадри от предстоящия, продуциран от Стивън Спилбърг сериал „Falling Skies”, експлоатиращ поизтъркалата се напоследък тема за извънземно нашествие, които, според нашето скромно мнение, са най-доброто нещо, което сме виждали от него до момента.

Ние бяхме едни от малкото хора, които решиха да поизчакат с „хейта” и сериозните  коментари, след като първият трейлър и последвалите го клипове не успяха да предложат нещо наистина вълнуващо, което да ни накара да тръпнем от вълнение и сега се радваме, че няма да ни се налага да си признаваме, че сме сгрешили.

Да не си помислите сега, че новият клип е нещо божествено? Не, той предлага няколко наистина впечатляващи кадри, но по-голямата част от леко дървеното усещане все още си го има и има вероятност голяма част от вас отново да останат недоволни. Ние обаче сме доволни, защото както казахме и преди, нас дървеното си ни харесва и в комбинация със здравите кадри ни се вижда страхотно.

Вижте!

http://www.youtube.com/watch?v=tZHlT2rVdbo

„Falling Skies” започва сред хаоса предизвикан от извънземно нашествие, което е извадило от строя голяма част от света. Малкото останали оцелели са се групирали извън големите градове, където се опитват да организират контраудар. Всеки ден е тест за оцеляване в бунтовете срещу окупационните сили, чието естество и основна цел остават загадка.

Премиерата на сериала е през юни и в него ще видим Ноа Уайли, Уил Патън, Муун Блъдгуд и Сара Картър

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments