The Big Bang

WTF?! Наистина не сме сигурни какво точно е „The Big Bang”, но държахме да хвърлим едно око на трейлъра на филм, в който участват Антонио Бандерас, Уилям Фикнър, Сам Елиът, Джеймс Ван Дер Бийк, Снуп Дог, Делрой Линдо, Томас Кречман,  доста неприятния Джими Симпсън и любимата ни Сиена Гилори.

Краткият синопсис също звучи много приятно, като класическа кримка: „Частен детектив е нает от руски боксьор и бивш затворник са открие приятелката му, изчезнала с диаманти за 30 милиона долара”.

Но имайте едно на ум преди да гледате самия трейлър – „The Big Bang” в никакъв случай не е класически ретро криминален трилър и първата ви реакция най-вероятно ще е подобна на нашата. WTF?!

http://www.youtube.com/watch?v=_P6oc0YJrAE&ob=av3e

За съжаление имаме чувството, че „The Big Bang” няма да е нито забавен, нито интелигентен и ще е значително по-близо до „Southland Tales”, отколкото до „Големият Лебовски” (сравнението е основно заради Сам Елиът, но все пак…). А ако се окаже наистина як психо-ноар, чудесно, ние определено си падаме по тях.

Ето го и официалния, подробен синопсис:

„Частният детектив Нед Крус търси Лекси – стриптизьорка, изчезнала с диаманти за 30 милиона долара. Неочаквано за Крус най-новият му случай ще го срещне с най-странните хора, с които се е сблъсквал, сред които холивудска екшън звезда с мръсна тайна, продуцент на порно филми, които държи на поява във всеки свой филм, разкрепостена сервитьорка с необичаен интерес към физиката, милиардер отшелник и наетия от него физик, който трябва да пресъздаде Големия взрив под пустинята в Ню Мексико. Да не забравяме и трите ченгето, които преследват Крус и много искат да намерят изчезналите диаманти преди частния детектив. Така това, което трябва да е обикновен случай на изчезнал човек, заплашва да унищожи света…”

The Big Bang”  излиза по американските кина на 13 май.

The Big Bang

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. С коефициент от 5,5 това ще да е интергалактическа простотия. Бандерас отдавна е отсвирил качествените продукции, а и няма потенциал за тях. Вече даже и Денис Куейд е с по-висок актьорски статут.