Накратко: вчера видяхме първите снимки от „Focus” на Глен Фикара и Джон Рикуа („Обичам те, Филип Морис”, „Оглупели от любов”) с Уил Смит и Марго Роби в главните роли, а днес е ред и на първия трейлър.

Филмът разказва за ветерана в изкуството на измамите Ник (Смит), който започва любовна връзка с Джес (Роби), която е зелена в занаята. Докато я обучава, Джес се привързва към Ник повече, отколкото е „здравословно”, и той прекратява връзката. Три години по-късно Джес, която вече не е новак, а завършена „фатална жена”, се появява в Буенос Айрес в центъра на игрите с висок залог. Насред последната доста опасна схема на Ник, тя обърква плановете му…

Този трейлър общо взето потвърждава това, което си помислихме, след като изчетохме официалния синопсис, а именно, че става въпрос за романтична кримка за майки. Дано самият филм не е такава скука.

Режисьори на „Focus” са Глен Фикара и Джон Рикуа, а в ролите ще видим Уил Смит, Марго Роби, Родриго Санторо, Б. Д. Уонг, Джералд МакРейни, Робърт Тейлър и други.

Премиерата е 25 февруари 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Почна яко, ама докато го гледах осъзнах, че се отплесвам и си мисля за други неща. 🙂