Чарлийз Терон

Минаха горе-долу 2 седмици от последната ни новина за „Prometheus”, но за сметка на това днес имаме не една, а две интересни подробности – първата благодарение на THR, а втората на андроида Майкъл Фасбендър. Според THR Чарлийз Терън вече със сигурност ще участва във филма, заедно с Нуми Рапас и Фасбендър. Имайте предвид, че това далеч не е последната новина, свързана с кастинга – остават още две главни роли, които или още не са запълнени, или просто се пазят в тайна.

Ние лично не сме чак толкова впечатлени от присъствието на Терън, но като че ли я предпочитаме пред Анджелина Жоли, която според слуховете беше другата възможност. Представяте ли си я как изследва нови светове и търси нови видове за осиновяване, на всичкото отгоре с тая псевдо-благородна физиономия, с която се разнася напоследък? Както и да е, ако трябва да сме честни повече ни радва това, което Майкъл Фасбендър споделя за филма в интервю с MTV по повод предстоящия „X-Men: First Class” (сещате се, другия проект, за който сме пускали адски много новини).

Майкъл ФасбендърРазбира се, той не издава кой знае какви подробности  – едва ли току-що получил ролята на андроид ще си позволи да ядоса Ридли Скот. Все пак след като самият режисьор ни стресира с изявлението за „ДНК-то на Пришълеца”, сега актьорът ни успокоява: „Определено има връзка. Разбираш, че си част от нещо друго, но със сигурност е свързан със старите.”

„Първоначално си казах „ами, добре, още един Пришълец. Накъде ще отидем с тази идея?” И след това прочетох сценария, който  е нещо ново и в същото време продължение на старите традиции. Но в този филм има съвсем ново разкритие… Има екшън, но това, което ме впечатли беше колко интелигентен е сценарият. Като оригиналните филми. Случват се някакви неща, които се натрупват; интригите и взаимоотношенията между героите на борда. Интелигентността на първите две-трети от филма ви подготвя за екшъна.”

Звучи яко, ние сме доволни!

Какво означава всичко това ще разберем на 8 юни 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Браво,браво! Ще почерпя за тази новина!!!!!!!!!!!!!!

    Джолито да ходи да си осиновява още африканчета!!!!!!!!!!!

    Никога не ми е харесвала и никога няма да ми хареса!!!!!!!