Амбър Хърд - Червената Соня

Римейкът, рибутът или както там се води проектът за нова версия на „Червената Соня”, съществува от няколко години, като най-близко до осъществяване бе във вариант Робърт Родригес – Роуз МакГоуън, съответно като продуцент и изпълнителка на главната роля, и Дъглас Арниокоски като режисьор. В един момент през вече далечната 2008 година видяхме и два предварителни плаката, но после нещата между Родригес и изгората му (вече бивша) МакГоуън се вложиха и всичко приключи безславно.

Последно чухме за филма миналата година, когато се появиха слухове, че Меган Фокс може да се пробва с ролята. Но дори и тогава те да са били истина, сега с настоящето положение на кариерата на сексапилната „лисичка” (и ние не знаем какви ги бръщолевим, така че не ни питайте), просто няма шанс това да се случи.

Сега обаче от Empire имат нова информация по въпроса и тя е, че с приключването на снимките на „Конан”, Nu Image/Millennium отново са задвижили проекта със Саймън Уест („Механикът”, „Въздушен конвой”) на режисьорския стол и Амбър Хърд в ролята на Соня. Ето какво казва продуцентът Ави Лърнър по въпроса:

„Не искахме да започваме, преди да сме завършили „Конан”… Със сигурност ще снимаме „Червената Соня” между „Конан” и „Конан 2”. Вече сме избрали режисьор, англичанин на име Саймън Уест… Говорим с няколко момичета за ролята на Соня, но току-що завършихме филм озаглавен „Drive Angry” с Амбър Хърд и аз искам да вида нея в ролята. Тя е моят фаворит.”

Не знаем за вас, но ние все още сме в очакване да бъдем впечатлени от Амбър Хърд – според нас тя има една-две симпатични появи, но все още не сме я гледали в главна роля, където да ни покаже защо аджеба се шуми толкова около нея. Поради тази причина, не сме много въодушевени от новината. Пък и все си мислим, че за ролята е необходима жена малко по-амазонки тип – не точно кобила като Бриджит Нилсън, но малко по-така.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. С това кльощаво телце, трудно ще мине за варварка. Трудно ще мине и за пълнолетна.