Слуховете, че на Меган Фокс е била предложена ролята на един от най-сексапилните героини в жанра „меч-и-магия” обиколиха интернет пространството. Що се касае до нас, ключовата дума тук, поне засега, е слухове. Обаче, предвид статута на Фокс като световен секссимвол, не можем с лека ръка да подминем, дори и минималната възможност това да се окаже истина.

Доскоро филмът, който трябва да се пребори с ужасната версия с участието на бат Арни, която въпреки слабите си качества е придобила малка, но самоотвержена група последователи, съществуваше като продуцентски проект на Робърт Родригес, а в главната роля бе спрягана изгората му Роуз МакГоуън.

Откъдето и да го погледнем, Меган Фокс е значително подобрение пред Роуз МакГоуън, която Родригес би желал да пробута навсякъде. Винаги сме си представяли обаче, Червената Соня малко „по-така” – знойна и всичко останало… И си мислим, че колкото и да е секси Меган Фокс и колкото и да бихме се радвали да я видим да върти мечове в оскъдно облекло, някак си ни се вижда прекалено кльощава за ролята.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments