След около две седмици Антъни Маки и Стефани Беатрис ще се изправят срещу тялото на кечиста Самоа Джо и гласа на Уил Арнет в експлозивната и високооктанова адаптация на играта на Sony Twisted Metal. В края на април месец успяхме да видим първия тийзър, но сега е време за пълна реклама, която включва много нови кадри и показва какво могат да очакват зрителите от сериала.

Припомняме ви, че това не е първият опит за адаптация. За високобюджетна версия се заговори още през 2012 година, след успеха на последната игра, с режисьора на Огън в кръвта, Геймър и Призрачен ездач 2: Духът на отмъщението Брайън Тейлър. Тейлър трябваше да напише и режисира постапокалиптичния екшън, за който всички фенове толкова мечтаеха. За съжаление, студиото прецени, че въпросната фен база не е достатъчно голяма за подобна инвестиция.

Вижте и новия трейлър:

Определено изглежда интригуващо, с всичките постапокалиптични преследвания и престрелки, с откачания си злодей и модифицираните си возила. Колко се доближава до атмосферата на игрите, това могат да кажат само най-големите фенове, но поне на този етап изглежда като развлекателен и леко кървав сериал, ставащ за убиване на някоя прекалено гореща съботна вечер. Ще видим в края на юли.

Антъни Маки влиза в ролята на Джон Доу. Той е млекар, който говори толкова бързо колкото и шофира. Няма спомени за миналото си, но получава уникална възможност да стане част от защитена и спокойна общност. За целта трябва само да оцелее в поредица от жестоки автомобилни битки и състезания. Основната му задача е да достави пратка, прекосявайки опасна постапокалиптична пустош.

Вижте и новия плакат:

Компания на Антъни Маки ще правят Уил Арнет като гласа на Sweet Tooth и Самоа Джо като физическата репрезентация на героя. В ролите ще видим още Нев Кембъл като Рейвън, Стефани Беатриз, Томас Хейдън Чърч, Майк Мичъл, Лу Бети Джуниър и други.

Основна движеща сила са сценаристите на филми като Zombieland и Дедпул Рет Рийс и Пол Уърник. Отговорен за сценария ще е Майкъл Джонатан Смит (Cobra Kai), който ще изпълнява и ролята на шоурънър.

Премиерата на Twisted Metal в България ще бъде на 6 септември по HBO Max.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment