Запознай се с малките

„Запознай се с малките” е филм, за който да влизаме в подробности, би било напълно излишно. Ако първите две части не са ви допаднали, ви съветвам да стоите максимално далеч от тази. Ако пък Ебльови са ви симпатични, то несъмнено ще искате да видите какво се случва по-нататък в неспирната война между Джак Бърнс и Гейлорд, ако не друго, то поне от чисто любопитство.

Проблемът е, че това, което се случва не е нищо ново, просто са вкарани няколко незначителни елемента, колкото да не си кажете, че гледате абсолютно същия филм, отново и отново. От друга страна, едва ли някой би гледал този филм заради новата и оригинална история или заради супер смисленото послание или пък недай си боже, защото смята, че Коледа е прекрасно време да се отдадем на истинско филмово изкуство.

Робърт Де Ниро и Бен Стилър

Ще отидете да гледате този филм, за да видите как деца повръщат в лицето на възрастни хора, как се бие инжекция в… слабините на вечно намръщен чичка или пък, за да видите Джесика Алба по секси бельо, цялата овъргаляна в мърсотия – което си заслужава отвсякъде! И ако междувременно можете да се посмеете, значи супер. Лично аз обаче, не се забавлявах много-много. Повечето шеги сме ги виждали и преди, а закачките с Focker вече се поизтъркаха – дори и Godfocker закачката беше малко… абе, не знам.

Вижте, филмът гарантирано ще бъда разпнат от критиците, убеден съм в това. И със сигурност има защо. Но дали на няколкото колежки, които седяха до и зад мен и които щяха да загубят съзнание от кикотене, им пука от този факт? Не мисля.

Харви Кайтел

И последно, защото съм сигурен, че ще има адски много оплакване и мрънкане в посока „какви актьори бяха и са Де Ниро, Хофман, Кайтел, Лора Дърн, че дори и Барбара Стрейзънд; в какви филми участваха, а сега редят само тъпотии”. Ами да, така е. Какво да се прави. Лично аз обаче, предпочитам такива комични тъпни, отколкото драматични изхвърляния като „Праведно убийство” и други подобни.

Затова, след като знаете какво да очаквате, гледайте според вкусовете си.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

 1. Не можеш да влезеш в ролята на импресариото на някой от изброените (в последния абзац) актьори. А дори и да можеш, едва ли някой от тях ще те послуша, при положение, че на стари години все пак им дават (сносни, като заплащане) възможности!

  🙂

  И си в правото да го коментираш по този начин. "Праведно убийство" беше ебати фарса. Знам, че се кефиш на Т3, но за мен и той беше фалш. Има и още… с други яки, едновремешни актьори, ама… какво да се прави (тъпа реплика, но… истинска, на място).

  🙂

  Какво?! Навремето Джак Лемън и Уолтър Матау са чупили с изпълнения, но накрая и те остаряха. И вместо да се правят на "Приятелче, приятелче" си полегнаха със (също поостарялата) София Лорен 😉

  И те така… годините си минават…

 2. Трябва да се яде и да се плащат сметки, нали? 🙂 🙂

  Винаги можеш да минеш зад камерата като чичко Клинт. Лично според мен Де Ниро го бива.

 3. И аз се забавлявам на първите две. И не виждам защо двойката толкова я плюят. Естествено, че е тъпотия. 🙂 Хофман и БарБРа обаче, са уникални изруди, точно хора, които биха си кръстили детето Гейлорд! 🙂