Shrapnel

Мислехме си, че покрай новината, че Мактиърнън влиза в затвора, нещата около „Shrapnel” (за който ви съобщихме преди няколко месеца) ще се разпаднат, но за щастие, явно случаят не е такъв. И честно да ви кажем самата идея, че има развитие около филма ни изпълва с кеф, ей до тука!

Сега от “Quieth Earth” представят първия плакат на филма, който разказва за двама ветерани от войната в Босна, единият американец, другият сърбин, които влизат в сблъсък по между си сред дивата пустош на Скалистите планини.

Не бихме казали, че плакатът е нещо специално, но според нас върши чудесна работа като тийзър и дава ясна представа какво можем да очакваме от филма. А надписът „От режисьора на „Умирай трудно” и „Хищникът” ни пълни душата отвсякъде.

Shrapnel

Форд е бивш американски войник, воювал в Босна, който се е оттеглил в отдалечена къща в гората, опитвайки се да избяга от болезнените спомени от войната. Ковач е сръбски войник, който търси Форд, с когото има лични сметки за уреждане. Това, което следва е смъртоносна игра на котка и мишка, в която всеки от тях води своя собствена Трета световна война изпълнена както с физически, така и с психически битки. Накрая старите рани са отворени, подтиснатите спомени отново са на повърхността и тайните и на двамата са разкрити.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *