"Super 8"

След абсолютно уникалния трейлър, който вчера ни върна в детството по един особено приятен начин (но за съжаление нямахме възможност да го коментираме ), сега получаваме и първия тийзър плакат на „Super 8”, филмът на Джей Джей Ейбрамс, който наистина е поклон и препратка към някогашните фантастики на Стивън Спилбърг („Извънземното” и „Близки срещи от третия вид” са очевиден пример). Отдавна не сме очаквали филм с толкова нетърпение – забравете всякакви трансформъри, супергерои и пирати от екзотични морета, „Super 8” е блокбастърът на предстоящото лято! Ейбрамс и Спилбърг са жестока и 100% печеливша комбинация.

И ако трейлърът не ви беше достатъчен, плакатът (представен от Apple) е не по-малко грабващ и във времето на стандартните „тийзър с лого или заглавка”, последван от „character posters” и накрая два-три „сбор от реещите се глави на главните герои”, есмеем да кажем уникален.

"Super 8"

Ако ъгълът ви кара постоянно да въртите глава, не се притеснявайте, никой няма да ви казва как точно да си го залепите на стената. А ако имате оплаквания от цветовете или размера на надписите, не забравяйте, че това е тийзър и вероятно ни очакват още, не по-малко качествени плакати. Ако имате някакви други забележки, скрийте се някъде и си гледайте романтичните комедии!

За всички останали, ако искате да научите повече за филма, може да видите останалите ни новини тук, а междувременно искаме да подчертаем, че това е един от малкото холивудски филми, които – поне засега – са точно това, което беше обещано при първото споменаване на проекта преди почти една година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. Дринов, радвам се всичко това те кефи, но не съм съгласен с някои неща които каза:

    ––––-

    „Super 8” е блокбастърът на предстоящото лято!

    –––––

    Абсолютно невъзможно. Приемам, че говориш за приходите на филма. По отношение на бокс офиса, битката ще бъде между Трансформърс 3 и Карибски Пирати 4. Super 8 може да е успешен, но "блокбастъра на лятото" – това няма да се случи.

    –––––––-

    Ейбрамс и Спилбърг са жестока и 100% печеливша комбинация

    –––––––

    Ако беше казал 'Бей и Спилбърг са печеливша комбинация' или 'Лукас и Спилбърг са печеливша комбинация', тогава щях да се съглася. Но за Ейбрамс, това е първия път в който си сътрудничи със Спилбърг, така че преди да ги величаем до небесата е по-добре да изчакаме и да видим как ще се представи филма.

    Колкото до мен, аз без съмнение ще гледам филма, макар и да не съм почитател на Джей Джей Ейбрамс.

  2. И аз не вярвам че ще блокбастърат на лятото.Ще има други по големи.Veso ги е изброил.

    Със сигурност ще има големи приходи защото все пак Спилбърг си е голямо име.

  3. А може би не става дума за пари, а?

    На мен ми се струва, че ще е доста по-як от Трансформърс, а че няма да изкара повече пари – е, не всеки блокбастър е Inception, уви. И ако Трансформаторите и Super 8 са такива каквито очаквам, няма да е първия път, когато тъп филм ще изкара повече от як.

    Според мен новината не е предсказание за бокс офис класацията. Просто, че Super 8 ще е супер филм!

    А за комбинацията Спилбърг/Бей не ми се говори….

  4. Че ще е по-як от третия "Трансформърс" е ясно като бял ден. 🙂 Нищо чудно и да е финансово стабилен, като се има предвид кои са диригентите. Не че ще си спестя и микровълновите глупости на Майкъл Бей – ако не интелигентни, те са поне разтоварващи и забавни. Обаче "Super 8" започва да ми се струва все по-обещаващ на едно наистина кинаджийско, а не на обикновено popcorn ниво. Докато гледах трейлъра, направих асоциации едновременно с три любими филма: "ЕT", "The Goonies" и "Stand By Me", което ми стига, за да съм hype-нат.

    PS Пък има и зомбита! 😀

  5. А може би не става дума за пари, а?

    –––––––––––––

    Когато се използва думата 'блокбастър', винаги се подразбира че става дума за бокс офис. 'Блокбастър' по принцип означава успешен във финансово отношение филм.

    А и в крайна сметка кинтите са си най-важното нещо в Холивуд. Всичко друго им минава през оная работа. Какво мислиш ти или аз, относно някой от тези филми, това няма значение. Това са си просто мнения на двама пича от Източна Европа.

    –––––––––

    А за комбинацията Спилбърг/Бей не ми се говори

    –––––––––

    О, не, не. Искам да говориш! Защото ми е страшно интересно какво имаш да кажеш. Ама страшно.

  6. Най-якия, най-лудия. Супер 8 ще бъде по-як от това от онова. Пълен майтап. Все едно чета смахнатите коментари по IMDb където десетгодишните хлапенца хвалят тъпотията на охлюва Кристофър Нолън Генезис като най-великия филм в историята. Не случайно описват някои от феновете на Нолън като абсолютни и тотални олигофрени.

    А хората които пишат тук нещо много се надценяват и си мислят че това което казват е факт. Когато Супер 8 стане блокбастъра или най-добрия филм на годината аз ще полетя в космоса. Тоя филм ще бъде буквално изнасилен от Transformers 3, Pirates 4, новия Потър и поне още десет филма. Няма никакъв шанс.

    А и ще бъде добър филм ако покаже нещо ново, а не само предъвкани сцени и музика от филмите на Амблин. На всичкото отгоре режисьор е дебелоносия Ейбрамс, от който направо ми се повдига и който за малко да унищожи поредицата Мисията Невъзможна.

    Само името на Спилбърг може да привлече хората към тоя филм.

    Аре със здраве.

  7. Не може да се нарадва човек от вас, ай сиктир!

    И "Генезис" не е най-добрият филм в историята, но определено е един от най-добрите за годината.

  8. Спокойно бе хора, това, което имах предвид е, че въпреки че доста си падам по „Трансформърс” (първия) и „Карибски пирати” (всичките), големият филм, който очаквам е „Супер 8”. Просто не съм избрал подходящите думи, не е нужно да се палите толкова.

    Иначе смятам, че ако няма 3D елемента третия “Tрансформърс” ще изкара по-малко пари от двойката – това означава 300-350 милиона, да не казвам по-малко, че някой ще получи аневризъм. С 3D-то не мога да прогнозирам. Същото се отнася и за „Пиратите” – ако го няма 3D може да не мине 300 млн. Пак казвам това са само прогнози, ако го нямаше 3D-то. Според мен само така може да сравним трите филма.

    Последният филм на Джей Джей изкара 250 млн, което е „прити дем гуд!” Като нищо „Супер 8” може да добута 300, а това си е блокбастър. А ако някой каже „да, ама Стар Трек си има фенове и т.н.”, аз ще попитам къде бяха тези фенове на предишните няколко?

    @Век

    Вярно е, че малко съм прекалил със суперлативите, ама и ти можеше да кажеш нормално, вместо да се правиш на много важен.

    И ако кажеш, че третата „Невъзможна мисия” е по-тъпа от двойката, не знам. Единицата е най-добрият – Де Палма е шибан гений – но чекията на Ву не става за нищо.

    @Влади Неколов

    Амин! 🙂