Monsters Inc. 2

Един от най-често цитираните от нас закони на Мърфи гласи, че щом едно новинарско заглавие завършва с въпросителна, отговорът по всяка вероятност е не. Тоест, става дума за непотвърден слух, но след като сме споделяли далеч по-глупави и несигурни неща, решихме, че си заслужава да го отбележим, още повече, че сме огромни почитатели на “Monsters Inc.” („Таласъми ООД”).

Като знаете, в момента в “Pixar” подготвят продължение на историята на Майк и Съли, която според Disney Central Plaza може да се окаже предистория. Предположението на „DCP” се базира на филмов каталог на “Disney” за 2011/2012 година, където се споменава следното:

Monsters, Inc. 2” ще ни отведе назад във времето, преди Майк Уазовски да стане най-добрия  комик, преди Джеймс П. Съливан да бъде в страшния елит, дори преди двамата приятели да се присъединят към силите на „MI”. Той ще ни отведе чак в училище – в „Университетът на страха”, ако трябва да бъдем точни – когато двамата са по-скоро врагове. Филмът ще ни разкаже как динамичното дуо се трансформира от съперници в най-добри приятели.”

Не знаем за вас, но на нас това определено ни звучи като добра посока за филма. Както вече казахме обаче, все още говорим за слухове – освен премиерната дата 16 ноември 2012, все още не се знае абсолютно нищо за продукцията, пък какво остава за сюжет – и няма да се изненадаме, ако това се окаже само първата сцена от филма например или пък, че е било само идея, която в последствие е била отхвърлена.

Докато чакаме да научим повече, можете да се подгреете с трейлъра на „Колите 2”, чиято премиера е 24 юни тази година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Без Pixar светът нямаше да бъде същият, така че имат пълен кредит на доверие от мен. Да прават к'во щат! 🙂