Red State

На първо, второ и трето гледане този наистина смахнат тийзър определено изглежда като кандидат за рубриката ни „WTF трелър на седмицата”, но повярвайте ни, казваме го в най-добрия възможен смисъл. Той не разкрива нищо от сюжета и определено не ни запознава с героите. За сметка на това обаче, надгражда приятното чувство, което оставиха у нас първата снимка и тийзър постерът и моментално и категорично превръща „Red State” в един от най-очакваните филми на 2011. „Тhe horror, the horror”.

Ако крайният продукт наистина отговори на надеждите, породени от този тийзър, ние искаме да кажем само „Ето това е истински хорър!” Ужасяващ, откъдето и да го погледнеш, дори ако не знаете историята: „Група тийнейджъри се срещат с ненормален проповедник, който придава нов смисъл на израза „екстремен фундаментализъм”. Всъщност вече знаем малко повече за тези тийнейджъри – според официалния синопсис става дума за три момчета, които виждат секс-обява от по-възрастна жена и веднага потеглят на път, без да подозират, че всъщност ще се сблъскат със „свята сила”. Честита Коледа, деца!

Тази и други версии на трейлъра можете да видите на CoopersDell.com.

И ако това не е достатъчно страховито, вижте плакатите по-долу. Най-ужасното е, че религиозните фанатици в по-затънтените части на САЩ изглеждат точно като Кейлъб. Ъххх!

The Father

The Sons

The Holy Ghost

The Virgin

Caleb

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *