Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

Yahoo! Movies и USA Today представиха 6 нови и забавни снимки от четвъртия „Карибски пирати”, „В непознати води”, които са доста по-вълнуващи от кадрите зад кулисите, които видяхме преди няколко дни. Особено ни е приятно да видим нефелната стойка на капитан Джак върху каретата.

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

Освен това имаме шанс да видим Пенелопе Круз, която наистина прилича на женската версия на капитан Джак (по думите на сценариста Тери Росио „капитан Джак не само си е намерил майстора, но Анджелика е и сродна душа; измамница като него и достоен противник”). Даже ни се струва, че двамата си приличат прекалено много, но може да е от очната линия…

Това, което най-много ни радва в снимките е, че са все на капитан Джак. Разбира се, радваме се да видим и Пенелопе, но в крайна сметка, това си е шоуто на Джони Деп и той е единствената причина да се вълнуваме от четвъртия филм – представете си, ако бяха направили нов „Карибски пирати”, но с Елизабет и Уил например, вместо с Джак. Всъщност, гледайки снимките ни се струва, че може би има истина в обещанието на Тери Росио за съвсем отделна история: „Това е напълно различно животно. Предишните филми бяха трилогия със сложен гоблен от герои. Аз бих нарекъл този филм самостоятелна история.

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

 1. "… но може да е от очната линия." – ПХАХАХА 😀

  Джак с неговата престорена благородническа осанка на фона на непресторени дворцови маниери! Ех, ще гледаме как се "спазва" етикет от най-висш кралски калибър. :))

 2. Бяха изказани лееекинки подозрения за авторството на тази новина – сякаш се надушва известно дамско Джак-пристрастие, пък и изостреното Дрин-внимание към детайли в гримо-визията май до момента ми е убягвала… Ясно е за всички – дори и без поддържащи персонажи, шоуто е със запазена марка "Деп"! мммммммммммммммммрррррррррррррррррр……………..

 3. Брех много подозрителни сте станали. 🙂 Никой друг освен мен не използва думата "нефелен". 🙂

  Но си права! Очната линия си е наблюдение на жена, аз само си го откраднах. 🙂

  Сега след като си признах, ми е мъчно, че чужда идея разсмя Ностромо, който напоследък е трудно да спечелим 🙂 А-ха-ха-ха-ха!

 4. няма чуждо, няма свое – всичко е в името на кино-каузата! а пък "нефелен" е много-обичана-от-мен-думичка, но наистина до момента не ми се е удавало да я ползвам в информационно-критически материали 😉 що пък да е трудно спечелим колегата-киноман – май си спомням скептицизъм относно зомби-пристрастия и аргументирани лични позиции, ама това си е съвсем в реда на нещата… ееех, не подозирах, че неволното разкритие ще удари по авторовото самочувствие – Дрин-сър, простете 😉 😀

 5. Е, Дринка, не е задължително и двамата да харесваме бахур. 😀

  Къди е права, че щом можеш да се аргументираш защо ти допада или не нещо, значи си имаш достатъчно причини да не се фрапираш от ответните причини на друг. А и тук си говорим за изкуство (говоря глобално за киното), чието оценяване в много от случаите опира до субективните ни възприятия. Разбира се, актуалните зомбита са много далеч от изкуство. 😀 😛

 6. То това за харесването е ясно. Аз просто искам да те радвам, не да харесваме едни и същи неща 🙂

  А новите зомбита са си чисто изкуство 😀

 7. Еее, че ти ме радваш – толкоз материал за хейт ми даваш! 😀

  Ако не знаех, че и жена ти чете блога, щях да ти млясна една! 😛 😀