Стийв Пинк

Още април месец се оплаквахме от идеята Акива Голдсман да продуцира римейк на „The Toxic Avenger”, в който за първи път се появява един от култовите Troma супер-герои, до момента участвал в 5 филма, анимационен сериал и комикси. Без съмнение ужасна новина, откъдето и да погледнеш, но днес научаваме, че Стийв Пинк ще е режисьор и един от сценаристите на „екологичната екшън-комедия”.

Не е голяма утеха, но намесата на Пинк вдъхва някаква надежда – „Hot Tub Time Machine” беше неочаквано забавен, особено при условие, че очаквахме пълна тъпотия. Вместо това получихме комбинация от лека простотия, много добър диалог и готини изпълнения. Ето какво иска да каже режисьорът за предстоящия римейк: „The Toxic Avenger” е точно това, от което страната – не, почакайте, това не е достатъчно. Това, от което светът се нуждае в момента.

Вероятно говори за екологичния аспект – смотаният Мелвин става супер-герой, след като пада в казан токсични отпадъци – но ние все още не разбираме защо въобще ще има такъв римейк. „The Toxic Avenger” е категорично неподходящ за „семейно ориентиран екшън” и единственият начин да стане комерсиален е… да няма нищо общо с „The Toxic Avenger”. Не могат ли просто да си измислят нов герой? Един господ знае, че с името на Акива Голдсман няма да привлекат фенове на оригинала! А и той не е известен с чувството си за хумор, нищо че „Батман и Робин” беше пълен майтап.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *