toxic-avenger

Независимо дали сте „за” или „против” римейка като цяло, вече би трябвало да ви е писнало от подобни новини. Все пак, всичко си има граници. Оказва се обаче, че няма нито един филм, чието преправяне да е табу.

Този път под ударите на комерсиализма попада един от най-известните и обичани филми на Troma, „The Toxic Avenger”, в който глуповатият чистач Мелвин, поради наивитета си е подмамен от група зложелатели в контейнер с токсични отпадъци. Ефектът от това е превръщането му в местния супергерой, който се бори с корупцията, бандитите и въобще всички несправедливости в „Tromaville”.

От Deadline съобщават, че една от причините зад желанието за римейк се крие в успеха на едноименния мюзикъл, който се играе в момента. Оттам ни уверяват още, че новият „The Toxic Avenger” ще бъде семейно ориентирана PG-13 екшън комедия в стил „Маската”. Ужас!

Силно се надяваме Акива Голдсман, който се явява като движеща сила в проекта, да не ни зарадва със „семейно ориентирана екшън комедия” от рода на „Батман и Робин” или „Изгубени в космоса”, които бледнеят пред бутафорията на „The Toxic Avenger” и всичките му продължения.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *