“Venom”

Вече започва да ни писва от спекулации покрай новия “Spider-man” – засега единственият сигурен актьор е самият Питър Паркър, Андрю Гарфийлд, но отвсякъде ни заливат с новини за безброй средно известни или почти непознати актриси, които видиш ли всеки момент ще грабнат главната женска роля. А на всичкото отгоре никой не е сигурен дали става дума за Мери Джейн или за Гуен Стейси, които нас ако питате са завинаги съсипани от първите три филма.

И сега от Deadline съобщават, че има още една поредица симпатични момичета, които “Sony” искат да пробват. На нас обаче въобще не ни дреме и явно сме истински гийкове, защото това, което запали въображението ни е кратичката “непотвърдена информация” – спомената едва ли не между другото от Deadline – че от студиото “искат да върнат Venom с Филип Сиймур Хофман” за ролята.

Филип Сиймур Хофман

Разбира се, това не значи, че той ще иска ролята (а и самият слух е крайно несигурен), но според нас е чудна идея. След “Невъзможна мисия 3” Хофман има опит с блокбастър злодеите, а “Спайдър-мен” определено има нужда от някой като него (носеха се слухове и за Майкъл Фасбендър и Кристоф Валц). Обикновено сме против идеята актьор, доказал се като гений на независимото или поне интелигентното кино, да се продава така, но случаят е малко по-различен – режисьор на новия “Спайдър-мен” е Марк Уеб, в главната роля е Гарфийлд, а действието се развива през гимназиалните години на Паркър и се очаква екшънът да е мрачен и реалистичен. Може и да стане филм от това…

За да не ни сметнете обаче за пълни кретени, все пак ще ви запознаем с имената на мацките, за които споменахме горе, още повече, че сред тях е супер любимата ни Ема Стоун (“Зомбиленд”). Останалите са Миа Уасиковска (“Алиса в Страната на чудесата”), Дияна Агрон (споменахме я в новината за трейлъра на “I Am Number Four”), Доминик МакЕлигот (съпругата на Сам Рокуел в “Moon”) и Джорджина Хайг.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

 1. Знам ли… в "Spider Man 3" най-якото беше постера на филма :/

  Но the alien costume, по-късно познато като Еди Брок трансформацията Venom, беше безпощадно изхабен.

  С нов Питър Паркър, нов режисьор и… нов сценарий, Хофман би бил върло подходящ за Венъм!

  Най-якият villain на Спайдър мен по мое мнение е Венъм! 🙂

  Трябва да оправят грешката след бозата номер 3!

 2. Хофман е железарка и ще бъде уникален Венъм. Дано само не си показва лицето през две минути – това е нещото което най-много ме дразнеше в тройката.

  Иначе съм напълно съгласен със всичко, което си казал! 🙂