Тери Гилиъм

Това без съмнение е една от най-странните новини, свързани с Тери Гилиъм, а това вече значи нещо. За съжаление, вместо да работи по някой пълнометражен филм – и на този етап ни е все тая дали ще е „Дон Кихот” или нещо друго – той се занимава с дребни странични проекти и по собствените му думи бяга от „седмици депресия”.

Най-новият му проект е нещо средно между реклама на енергийна напитка и кратко филмче със заглавие „The Legend Of Hallowdega”, продуцирано от AMP Energy Juice и @radical.media. Звучи странно, но повярвайте ни, всъщност е адски странно – доказателство номер 1 е плакатът. По-долу можете да видите и доказателство 2 – снимки от снимачната площадка и доказателство 3, трейлър.

В „The Legend Of Hallowdega”, официално обявен за късометражна хорър комедия, участват Дейвид Аркет, Джъстин Кърк и звездите от света на ралитата, Дейл Ърнхард младши и Дарел Уолтрип. Музиката е дело на „Wolf Parade” („It’s A Curse“), а кратката реклама ще се завърти на Хелоуин по ESPN в началото на „AMP Energy Juice 500”. Целият филм ще можем да видим на официалния сайт.

Дейвид Аркет и Тери Гилиъм

Дейвид Аркет и Тери Гилиъм

Джъстин Кърк

„The Legend Of Hallowdega” - плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *