Досега не бяхме чували за „Sushi Girl”, но явно представянето на Comic-Con е било доста добро, защото се правят сравнения с „Глутница кучета” на Тарантино и „Гепи” на Гай Ричи, но по-брутален и с повече насилие, което звучи не особено оригинално, но пък за сметка на това забавно. Collider представят официален синопсис, който можете да видите по-долу, както и този трейлър – не са кадрите показани на Comic-Con, но изглежда добре. Особено ни радва един от актьорите – с русолявите кичури и очилата – когото може и да не разпознаете веднага, но спокойно, накрая му изписват името.

Точно така, това е гласът на Жокера от няколко анимации и видеоигри за Батман, Марк Хамил (известен още и като Люк Скайуокър), който съвсем в стила на рисувания злодей в един от клиповете показани на Comic-Con измъчва завързан мъж с помощта на пръчици за хранене и чук – прави му „акупунтура” на коленете. За съжаление, не можем да ви покажем този клип, но след като самият Кендимен, Тони Тод казва, че във филма има много насилие, ние ще му се доверим.

В „Sushi Girl” участват още Ноа Хатауей (Атрею от „Приказка без край”), който всъщност е в главната роля, Джеймс Дювал („Дони Дарко”) и Кортни Палм като момичето от заглавието – за нейната роля не се знае друго, освен че през почти целия филм е гола и покрита със суши. Режисьор е Кърн Сакстън (късометражния „Sleeper” от 2007).

Ето го и официалния синопсис:

Фиш е прекарал шест години в затвора, без да издаде съучастниците си в обира, за който е осъден. В първата му нощ на свобода, четиримата мъже, които е предпазил, го посрещат с празнична вечеря – суши, сервирано върху голото тяло на млада, красива жена. Тя изглежда почти като неодушевена кукла, обучена да игнорира всичко случващо се наоколо, дори и когато напрежението се покачва и вечерята става наистина опасна. Четиримата крадци не могат да се удържат и припомняйки си миналото, правят последен опит да намерят отдавна изчезналата си плячка.

"Sushi Girl" - плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *