„Black Swan”

Тук няма какво да говорим много-много, защото заглавието е достатъчно ясно – наистина става дума за страхотни тийзър плакати за без съмнение страхотен филм.

Сега като се замислим страхотен е определение, което доста често използваме по адрес на „Black Swan” – справка първия трейлър – но пък смятаме, че филмът го заслужава напълно, дори и без да сме го гледали. Той вече събра доста овации по фестивали, но официалната му премиера е чак в началото на декември. За съжаление обаче, става дума за САЩ – останалият свят ще трябва да изчака началото на 2011, а тук в милата ни родина… ако въобще дойде някога пак ще е добре.

А сега, без повече приказки, вижте представените от Empire жестоки плакати, които стилно и стилизирано комбинират сюжета (балет) с жанра (психологически трилър):

„Black Swan”  - плакат

„Black Swan”  - плакат

„Black Swan”  - плакат

„Black Swan”  - плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Засега планираната БГ дата е 18 февруари 2011. Предвид сигурните номинации за Оскар, които ще получи филма, то според мен няма да отпадне от репертоара, но ще бъде пуснат в лимитиран брой киносалони – в крайна сметка у нас няма особено място за некомерсиални продукти извън фестивалните рамки, в които така или иначе организаторите пари не чакат много-много.

  2. fuckin' awesome!!!

    А в последния има елементи от плаката на Суспирия, които ме докосват по един специален начин :))))