Дарън Аронофски или доста се позабави с този първи, официален – и много добър! – трейлър на „Black Swan”, или просто на нас така ни се струва, защото го чакаме доста отдавна. Да си кажем честно това, което най-много ни смущаваше в проекта, беше участието на Мила Кунис – звучи малко странно, защото тя определено е доста привлекателно момиче, но последно я гледахме в „Книгата на Илай” и… нека кажем просто, че скокът към Дарън Аронофски е доста сериозна крачка.

След като гледахме трейлъра, без колебание признаваме, че Кунис и Натали Портман са идеално подбрани – и в приликите, и в разликите. Самият филм също изглежда отличен, дори и да не си падате по балета. А сюжетът няма нужда да ви разказваме – всичко ще ви стане ясно съвсем скоро…

И да, една от причините „Black Swan” да ни харесва толкова е комбинацията от психологически трилър за амбицията и изкуството, мрачните и може би дори свръхестествени елементи (ние лично се съмняваме, но такива слухове се носят), напрегнатите отношения между двете главни героини, паралела с любимия ни „Showgirls” на Пол Верховен, и разбира се, Венсан Касел с наметнатото на раменете пуловерче.

О, и перото накрая!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Уоу, Одета и Одилия…. Трейлър направо разбива, колкото и вътре да се преплитат познати сюжетни картини и лесбо-страсти. 🙂

    Това се чака!

  2. Натали Портман не ми го вдига – нищо, че е добра актриса – но Арновски го прави :)))))) и ще го гледам този филм с 300!

  3. @ Дринов Мда, и при мен е такa, обожавам Арнофски. 😀 Жалко, че когато се появи по кината ще бъда в Германия и дори да успея да намеря време да го видя, ще бъде озвучен (четете: оплескан).