„Аз, проклетникът”

Играта приключи. Благодарим на всички участници. Печелившите са – Мариела Нанкова (тениска), Блага Попова (сенник) и Димитър Шиндарски (сенник). Честито! Представители на Форум Филм България ще се свържат с тях, с подробности как да получат наградата.

Ако сте дете или просто човек, на който му се гледа хубав филм, няма нужда да търсите по-далеч от „Аз, проклетникът”, защото той е един от най-свежите и оригинални анимационни филми, които можете да гледате в момента по родните ни кина. Ако сте гледали поне една от рекламите на филма, значи знаете за какво става въпрос.

При това положение, просто не виждаме начин да не ви се иска да си спечелите тениска или един от двата сенника за кола със супер сладките слуги – известни още като „minions” – които са осигурени от „Форум Филм България”.

„Аз, проклетникът” - тениска

„Аз, проклетникът” - сенник

За целта трябва да отговорите на следния въпрос, който не би трябвало да е проблем, дори и все още да не сте гледали филма:

Как се казва един от малките слуги във филма „Аз, проклетникът”?
Дийн
Дан
Дейв

Гру е гений на злото, на когото винаги може да се разчита да спретне някое ужасяващо (или не чак толкова) злодеяние. Той се старае да остане на върха в бизнеса, но с появата на нов дързък хвалипръцко, извинете, злодей Вектор – който успява да открадне Хеопсовата пирамида – Гру усеща, че трябва да измисли още по-голям удар, за да се върне в играта. За целта, той решава да открадне Луната.

Проблемът е, че няма пари, за да построи ракета, а „Банката на Злото” (бивша „Лиман Брадърс”) отказва да му даде заем, преди да им представи доказателство, че притежава оръжието, с което възнамерява да изпълни плана си. Проблемът е, че в момента това оръжие – лазер, с който може да намали размерите на всичко – е притежание на неговия съперник Вектор, който успява да го открадне от Гру, точно когато той, на свой ред го краде от тайна азиатска лаборатория. За да се добере до оръжието, Гру измисля зъл план, който включва осиновяване на три сирачета, които както можете да се досетите променят изцяло живота му.

„Аз, проклетникът” тръгва по кината на 1 октомври

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

  1. Аз кола нямам, ама сенникът ми харесва :Д

    Иначе довечера ще ходя да го гледам и ще видим дали е толкова хубав 🙂

  2. много хубав сенник! Аз го чакам по тракерите.

    иначе вече втори месец карам без книжка 😳

    минал съм бил на червено! >:(

  3. Когато пуснат възможност да гледаш анимациите без български дублаж – тогава на кино 😉