Роланд Емерих

Може да не си падаме много по Роналд Емерих, но въпреки това винаги съобщаваме за новите му проекти, най-вече за да подуднем колко е досаден и колко са глуповати филмите му.

Е, въпреки че би трябвало да е зает с довършването на историческия трилър „Anonymous” за Шекспир и кралица Елизабет I – още не можем да повярваме, че става дума за негов проект! – сега се оказва, че Емерих тайно е работил по още един филм, който отново не е съвсем в негов стил. Според Heat Vision режисьорът ще снима фантастиката „The Zone” за извънземно нашествие.

Да, звучи като Емерих, но всъщност става дума за скромен проект в стил „Чудовищно”, с непознати актьори и бюджет от 5 милиона долара. 5 милиона?! Експлозиите на Емерих не са падали под 100 милиона от 94-та насам. Дори и „Anonymous” ще е скъпичък – едва ли нещо ще гърми, но историческите филми не са никак евтини.

Въпросът ни е къде са ни „ID4-ever Part I” и „ID4-ever Part II”? Да, казахме, че въобще не му искаме глупавите продължения, но сега някак ни липсват.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Мерси, че все пак не спираш да ни информираш, въпреки личните си предпочитания! (От 3-4 месеца от тук се информирам поне за 90 процента от важните киноновини.)

    Колкото и да изглеждат глуповати, на мен са ми забавни и много добре пипнати в техническо отношение – нещо, на което много държа, когато става въпрос за филми с висок бюджет.