„Легенда за пазителите” ни прелита транзит

С най-голямо съжаление трябва да съобщим на всички фенове на „Легенда за пазителите”, че днес получихме информация – потвърдена от „Александра филмс” – че филмът няма да бъде показван по родните ни кина.

Точните причини за това не ни бяха съобщени, но става ясно, че вината не е в българския разпространител – повярвайте ни, колегите от „Александра” бяха далеч по-разочаровани от нас – а в “Warner”, които по всяка вероятност са решили, че филмът няма да има голям успех и не си заслужава усилията и разходите.

Ако трябва да бъдем честни, Зак Снайдър ни е нещо като любимец – обожаваме „300”, а „Пазителите” е в личната ни класация за „Най-добри филми на десетилетието” – но въпреки това, „Легенда за пазителите” просто не успя да ни грабне и да ни легне на сърцето. Това обаче, в никакъв случай, не означава, че нямаше да бъдем едни от първите на опашката от желаещи да го видят в цялата му 3D прелест на големия екран. Защото няма как да отречем факта, че визуално филмът изглежда повече от страхотно – дизайнът и вниманието към детайлите, с които са изградени отделните герои, са наистина поразяващи.

Но както и да е. Това, което искаме да кажем е, да не вземе сега някой да съжалява за някакъв си анимационен филм със сови!? Спокойно можете да отидете и вместо него да гледате „Мармадюк”, „Котки и кучета 2”, „Операция „Четири лапи” или някой друг шедьовър на детското кино от последните няколко месеца. И ако поради някаква причина не сте усетили иронията в това изказване, значи наистина не заслужавате да гледате хубави филми. За останалите, дръжте се, защото оттук насетне само такива новини ни очакват. Няма да се учудим, ако покрай това се отложи и издаването на книжките, които бяха подготвени за печат паралелно с филма.

Жалко! Все пак ще ви държим в течение за някакви промени.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Две думи: ПЪЛНА ИЗЛАГАЦИЯ!

    Една дума: ИДИОТЩИНА!

    Нямам думи просто…