It’s not over yet.

The Raid” е един от най-добрите и впечатляващи екшъни от последните няколко години и дори и режисьорът Гарет Еванс да нямаше идея за трилогия още от самото начало, нямаше въобще да се учудим от появата на втора част. Знаете, че в мига, в който се появи нещо качествено, моменталически му се спретва или римейк, или продължение.

Няма никакъв смисъл обаче да ръчкаме допълнително тази тема – нещата са такива каквито са и за добро, или за зло, филмът, който е озаглавен „Raid 2: Berandal”, е факт и съвсем скоро ще видим какъв ще е резултатът. След дълъг и труден снимачен период в Индонезия (снимките са продължили 100 дни), в момента Гарет Еванс се е заел с монтажа и имаме обещание, че първият трейлър ще дебютира до месец. Докато чакаме обаче, имаме възможност да хвърлим поглед към първия промо постер.

The Raid 2

До момента за „Raid 2: Berandal” знаем (благодарение на Еванс), че действието започва 2 часа след края на първия филм и следва Рама (героят на Iko Uwais), който влиза дълбоко под прикритие в редиците на безмилостен криминален синдикат в Джакарта, за да защити семейството си и да разкрие корупцията в собственото си полицейско управление.

Евънс съобщава още, че във филма има 17 екшън сцени – в една от които ще видим човек (най-вероятно Рама) да се бие с четирима противници във вътрешността на автомобил, който се ускорява по еднопосочен път – а общата продължителност на тупалките и преследванията е 1 час и 6 минути, така че ще има доста материал, който предстоящите тийзъри и трейлъри няма как да ни „спойлнат”.

За финал вижте няколко снимки пред и зад камерата.

Iko Uwais

Премиерата на „Raid 2: Berandal” е предвидена за 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Още като излезе първата част, Еванс обяви, че вече работи по втората. 😉
    Със сигурност и този няма да го видим на нашенски екран, за родните киноразпространители не съществува кино на изток от България. Да не говорим, че в случая идва от Индонезия.

  2. Мда. Ще си гледаме цял живор Бързи и яросни 7,8,9 и не дай Боже 15.

    Азиатски филм на кино не си спомням да е имало в нашенските кина ,сигурно поне от 15 години. Европейско? На пръстите на ръцете ми. 🙁