„Мачете” сече през септември

„Grindhousе” не се оказа най-печелившият проект на Родригес и Тарантино, но за сметка на това любителите на жанра, в това число и ние, останаха адски доволни. Един от най-интересните моменти от проекта им бяха фалшивите трейлъри, режисирани от хора като Едгар Райт, Илай Рот, Роб Зомби и самия Родригес.

Два дена след появата на тези рекламни ролки беше обявено, че поне един или два от тях ще се превърнат в пълнометражни филми, засега обаче, по този път е поел само „Мачете”. Всъщност идеята за филма се появява още през 1993 г., когато на кастинга на „Десперадо”, Родригес се запознава с Дани Трехо. Режисьорът е доста впечатлен от присъствието на мексиканеца и решава, че той заслужава собствен мексикански „exploitation” филм.

Е, времето на този филм най-после дойде. От „Variety” съобщават, че премиерата е насрочена за 3-ти септември тази година. Освен Дани Трехо във филма ще видим още Джесика Алба, Робърт Де Ниро, Джеф Фейхи, Мишел Родригес, Роуз Макгауън (Duh!), Дон Джонсън, Стивън Сегал, майстора на грим ефекти Том Савини, разбира се Чийч Марин и Линдзи Лохан – която, бас слагаме, ще направи най-добрата си роля до момента.

Не сме сигурни дали ще има официален трейлър, но и да няма, спокойно можете да гледате този.
http://www.youtube.com/watch?v=W8cCzltPD6Y

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments