Килиън Мърфи

Според Heat Vision Килиън Мърфи – един от най-харесваните и талантливи млади актьори („28 дни по-късно”, „Батман в началото”, „Закуска на Плутон”, „Генезис”) – е на път да се присъедини към Аманда Сейфрид и Джъстин Тимбърлейк в най-новия фантастичен проект на режисьора и сценарист Андрю Никъл („Гатака”, „Шоуто на Труман”, „Господар на войната”, „Симон”) озаглавен „I’m.mortal”.

Както знаете, този филм (както и почти всички други проекти на Никъл), е от голям интерес за нас и следим развитието му с голямо внимание, а най-радостното е, че той придобива все по-приятни очертания.
В света, в който се развива „I’m.mortal”, гените отговорни за стареенето са изключени. За да се предотврати пренаселването, времето се е превърнало в разменна валута – богатите практически живеят вечно, докато бедните отчаяно се борят за оцеляване. В тази вселена млад мъж отвлича красиво момиче и е принуден да бяга, за да спаси живота си, след като е обвинен в убийството на човек с цел да му „открадне времето”.

Според предварителната информация Килиън Мърфи ще влезе в ролята на офицер от организация наречена „Timekeepers”, които се занимават с всички престъпления свързани по някакъв начин с времето и предполагаме, че той ще е основният човек, който ще е по петите на нашите протагонисти.

Това би трябвало да рече, че Мърфи ще е нещо като злодей във филма, което е добре, защото смятаме, че той се справя чудесно с този тип роли. Само дето ни се ще те да не стават повече, за да не започнат всички да мислят за него само като за типичния „лош”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments