“The Social Network”

Най-накрая дойде денят ,в който да видим и действителни кадри от дългоочаквания филм на Дейвид Финчър за създаването на FacebookThe Social Network. Не ни разбирайте погрешно, досега рекламната кампания беше повече от отлична – в това можете да се уверите като видите първия плакат и дватата тийзъра тук и тук – но не даваше абсолютно никаква представа как ще изглежда самият филм.

Сега от „Sony Pictures” (чрез Yahoo) ни дават този шанс и това, което виждаме определено ни харесва.

Едуардо Саверин и Марк Зукербърг са студенти в Харвард и най-добри приятели, които освен познанията по математика, споделят и неумението да разговарят с жени. Една вечер компютърният гений Марк хаква сървъра на Харвард и създава мрежа с класирани профили на всички студентки. Така се ражда Facebook и Марк и Едуардо се сблъскват със света на парите, адвокатите, опортюнистите, красивите жени, алчността и безвъзвратната загуба на приятелството.

Режисьор на „The Social Network” е Дейвид Финчър, а в ролите ще видим Джеси Айзенбърг, Джъстин Тимбърлейк, Андрю Гарфийлд, Макс Мингела и Джоузеф Мазело.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

11 Comments

  1. Джъстин нали няма да е в ролята на единия от двамата с проблеми с жените :))) Да, като гледам няма да е. Не мога да събера Дейвид Финчър с история за фейсбук, ама нейсе. Може да се окаже приятна изненада, като "Зодиак", макар и далеч не толкова трилърна……..

  2. Много се радвам, че ти е харесъл "Зодиак", а за Джъстин, не знам защо така, но все си мисля, че има надежда в това момче. 🙂

  3. Как, бе, държа ме седмици наред в човъркащо стомаха ми неспокойствие!!! Много е силен!! Бррр! За Джъстин и за така мисля, от Alpha Dog насам.

  4. Уоу. Кога за последен път сме имали съгласие по повод филми и актьор – ако приемем, че Джъстин е такъв? Струва ми се че отговорът е никога :))))))))

  5. Лелеееее! Или ти си се променил след брака, или аз откривам детето в себе си 😛

  6. И на мен Финчър и фейсбук не ми се връзваха и си мислих, че е глупаво до момента в който видях първия плакат и разбрах за какво става дума всъщност.

  7. Първоначално на мен филм и фексбук не ми се връзваха, но после дойде Финчър и всичко заспа 🙂