Студиата си следват стректно хронологията на подаваните информации. Преди 8 месеца споменахме за „Saving Mr. Banks”, сега можем да покажем и официална снимка от филма. Каква може да е първата асоциация, като се „засекат” Том Ханкс и Ема Томпсън в един кадър – Оскари? Най-малкото присъствие на церемонията, нали?

Ханкс и Томпсън в първи официален кадър от „Saving Mr. Banks”

Никой още не може да предвиди дали финалният резултат ще бъде в тон с… очаквания и предвиждания, но когато има замесени биографичен елемент и скандални отношения – може да се очаква засилен интерес. Историята се върти около 20-годишното „преследване” на авторските права върху „Мери Попинз” – Уолт Дисни (Ханкс) иска да екранизира книгата, авторката й Памела Травърс (Томпсън) не е съгласна с някои от неговите „решения” във филма.

„Тя е била жена, изпълнена с противоречия, – споделя Томпсън. – Често ми се случва да поемам роли на героини, ръководени от ясни морални принципи: равни права и начални идеи на феминизъм („Хауърдс Енд”), чест и благоприличие („Разум и чувства”). А Травърс е много различна – тя е хаотична и объркана.”

Дали това означава, че ще станем свидетели на словесни и актьорски „престрелки” между Томпсън и Ханкс? Подобно предположение е най-малкото вълнуващо – пък и някак си личи от снимката, че двамата персонажи хич – ама хич! – не се долюбват.

Цялостният резултат, подписан от режисьора Джон Лий Ханкок, излиза на екран след 4 месеца, които ще преминат като един миг – вярвайте ни. Ролите са разпределени още между Колин Фарел, Рут Уилсън, Рейчъл Грифитс, Брадли Уитфорд, Пол Джамати, Джейсън Шуорцман и др.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *