Jackass 3

В дните на безмерно фенския и изпълнен с всякакви teasing-благини Comic-Con, който се провежда в момента в Сан Диего, всякакви странични новини и клюки са ужасяващо спорадични. Все пак, изнамерихме първите кадри от два предстоящи хита и бързаме да ви ги поднесем, макар да не са кой знае колко впечатляващи…

Това горе, разбира се, е “Jackass-3D”, който ще се стовари с гръм, трясък и охлузвания през есента и който едва ли ще се отличава особено от двата си предшественика. Едно е ясно отсега: нездравословният филм, донесъл купища синини на създателите си, ще донесе и солидно количество зрителски интерес. Форматът е изключително доходоносен, особено предвид тънкия бюджет и самоубийствената подробност, че актьорите и каскадьорите са общо взето едни и същи лица. Премиера: 15 октомври, 2010 г.

Skyline

Тази правоъгълна картинка се опитва да генерира въпроса: Възможно ли е подлата обида “Пришълците срещу Хищника” да бъде извинена по какъвто и да е начин? Режисьорите на въпросния жалък sequel бяха братята Колин и Грег Строс, които сега подготвят хорър-фантастиката “Skyline”. Фабулата е едновременно клиширана и интригуваща: непозната (извънземна?) сила, появила се в небето, е причината жителите на планетата да започнат да изчезват и колцината, които са успели (поради някакви неясни обстоятелства) да се спасят, водят борба за оцеляване. Съдейки по кадъра, вероятността заглавието да се окаже сносно е точно толкова голяма, колкото вероятността двамата Строс пак да са се осрали. Надежда ни вдъхва фактът, че за “Skyline” режисьорите са имали доста по-голяма творческа свобода; дано да са я оползотворили. Премиера: 12 ноември 2010 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *