Cowboys and Aliens

Джон Фавро знае какво искат феновете му. Искат да научат нещо повече за дългоочаквания space western „Cowboys & Aliens”, искат Харисън Форд най-накрая да посети Comic-Con, искат да видят любимците си Даниъл Крейг, Оливия Уайлд и Сам Рокуел, искат да видят първи кадри, искат специално внимание. И наистина някои късметлии получиха всичко това.

Странното е, че това, което нас най-много ни зарадва е изказването му за 3D тестовете: въпреки че са изглеждали много добре, Фавро не искал да снима уестърн на видео. И няма намерение да прибегне до 3D преобразуване. Така че „Cowboys & Aliens” ще е 2D! „Вземете спестените пари и го гледайте 2 пъти”, казва режисьорът, който и без това ни радваше, а вече се издигна в очите ни с още малко.

Като допълнителен плюс е и първият кадър от филма, на който виждаме Даниъл Крей в Аризона от 1873 г., нахлупил шапката на Харисън Форд. Крейг ще видим в ролята на странник без спомени, но със загадъчна гривна на китката – гривна, която ще помогне не само на него и на целия град, който току-що е посетил, където железният полковник Долархайд (Форд) контролира всичко и всички. Но дори и той не може да спре извънземните нашественици, налитащи от небесата.

Като цяло звучи интересно, но присъствието на Деймън Линделоф сред сценаристите малко ни смущава. Останалите са трекитата Алекс Курцман и Роберто Орси, по комикса на Скот Майкъл Розенбърг. Фавро е режисьор, Брайън Грейзър и Рон Хауърд са продуценти, а Стивън Спилбърг е изпълнителен продуцент.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *