Тази седмица трейлърът ни няма нищо общо със забавните заглавия, които сте свикнали да откривате тук. Тази седмица WTF трейлърът ни е от типа „spectacular failure” на филм, който се взима напълно на сериозно, не гони никакви жанрови принадлежности, които биха го поставили в различа светлина и е напълно лишен от хумор, което би го оневинило по ред причини.

Общото с други заглавия от рубриката ни е, че няма нужда от никакъв коментар.

http://www.youtube.com/watch?v=C4yj4_3AIHs

Този Келан Луц е такова дЪрво, че чак прави Чайника да изглежда симпатичен. За Самюъл Л. Джаксън няма какво да кажем, защото не сме специалисти по специалните ефекти – няма начин това да е истинският Джаксън, не може да се е навил да участва в такова нещо!

Но да не се занимаваме, филмът не го заслужава. Вместо това нека гледаме тази „Арена”! Милиарди пъти повече я предпочитаме пред това по-горе.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Аз се кефя на Джаксън именно защото е достатаъчно пия да се снима в такива осемдесетарии, напълно осъзнавайки за какво животно иде реч. Колкото до филма – изглежда ще бъде сред второразрядните треторазрядни екшъни от онова поколение, когато имахме удоволствието да слушаме дублажа от един глас. Ще се гледа, че ми липсват онези години 🙂

  2. ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! И аз съм на мнение, че не заслужава никакъв коментар, но това просто ми си изплъзна от пръстите на клавиатурата.

  3. @Dorrian.Dante
    Осемдесетарските филми имаха стил, точно затова съм сложил втория трейлър, за да се види, че тази помия няма нищо общо с онова време. Това по-скоро е 00’s видео помия!

    @Cinema Newswalker
    🙂 На теб поне един коментар, на нас цяла новина! 🙂 🙂

  4. Че какво се учудвате за Джаксън, тоя е да бигест хоу в Холивуд, и аз да събера пари и в моя филм, наречен Бойко Строи Метро, ще се навие да участва.

    Но както и да е, аз съм тук за да предложа нов WTF трейлър! Български досега имало ли е?

    http://www.avtora.com/video/24504/operaciya_shmenti_kapeli