Джилиън Андерсън

Защо, защо, защо? Джилиън Андрерсън е една от най-големите ни любимки – падаме си по нея вече 20 години – и освен това смятаме, че е наистина добра актриса. Поради тази причина сме супер недоволни, че вместо да участва в нещо свястно, тя е решила да се появи в продължението на “Джони Инглиш” озаглавено “Johnny English Reborn”.

Не ни разбирайте погрешно, Роуън Аткинсън е абсолютен изрод и много ни кефи като мистър Бийн или пък в повечето си епизодични роли на завършен кретен, но Джони Инглиш е пълна тъпотия, от която има не повече нужда отколкото от поредната пародия от вида “Еди какъв си филм”.

Извън “Досиетата Х” (който си преглеждаме редовно) последният път, когато сме се изкефили на изпълнение на Андерсън беше в показания на един от големите ни филмови фестивали “Tristram Shandy: A Cock and Bull Story” – лично според нас прекрасен филм, който беше пренебрегнат както от публиката, така и от критиката. Иначе едно от най-добрите й изпълнения като цяло е в „House Of Mirth“, който горещо ви препоръчваме.

Силно се надяваме в бъдеще тя да се ориентира по-добре в избора си на роли, за да не перифразираме една от любимите ни реплики от “Досиетата”: “Wow, she must’ve been a Betty back in the day”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

 1. Джони Инглиш е убийствена комедия и филм трепач незаслужаващ по-малка оценка от 8 по десетобалната оценка. Гледал съм го около 50-десет пъти и винаги съм се смял на глас.

  Роуън Аткинсън е ВЕЛИК актьор, а Джони Инглиш е толкова добре направен, с типичния английски хумор, абе не е за почитатели на просташките американски комедии, примерно с Джим Кери.

 2. Ха-ха-ха! Ама ти сериозно ли? 🙂

  И аз съм почитател на английския хумор и на Аткинсън в частност. Но ми се струва, че оценката ти за филма не е много обективна. 🙂

  Ама лошо няма, щом те кефи. 🙂

 3. MCFOXXX +1
  Съгласен съм с теб за Джони Инглиш. Велик филм. Оценката му трябва да е минимум 8.
  Малко са филмите в шпионския жанр, които са толкова забавни и интересни едновременно (единственият друг, за който се сещам и покрива тези критерии е Смокинг).
  Жалко е, че сравняват шедьовъра Джони Инглиш с помия като Остин Пауърс.
  Дано има и терети филм!
  Иначе с Джим Кери има някои доста добри комедии: Маската, Всемогъщия Брус, Лъжльото, Yes Man.