От няколко дена се гласим да ви покажем най-новите „character” плакати и банери от „Мисията невъзможна: Режим “Фантом” („Mission: Impossible – Ghost Protocol”), който знаете очакваме с доста голям интерес, но както доста често се случва, просто не можехме да стигнем до тях.

Вчера обаче, случайно мернахме един от банерите в българския му вариант и ни хрумна, че вместо да ви показваме разни руски плакати (защото част от тях са), е по-добре да представим българските – нещо, което трябва да си признаем, правим изключително рядко.

Затова сега, благодарение на нашите приятели от „Форум Филм България”, вижте родните плакати на филма и изберете своя фаворит, защото като нищо ще завъртим една игра и ще можете да си го спечелите.

Невъзможна мисия 4 - плакат

Невъзможна мисия 4 - плакат

Невъзможна мисия 4 - плакат

Невъзможна мисия 4 - плакат

Невъзможна мисия 4 - плакат

За да не се чувстваме много гадно, че съвсем сме пренебрегнали първопричината за тази новина (и за да не ни е яд, че 5 дена гласене ще отидат на вятъра), ви представяме и два от руските „character” плакати, които липсват в българския вариант на четворния банер.

Невъзможна мисия 4 - плакат

Невъзможна мисия 4 - плакат

И за финал, вижте и две клипчета от филма с лек комедиен привкус.

Режисьор на „Mission: Impossible – Ghost Protocol” е Брад Бърд („Железният гигант”, „Феноменалните”, „Рататуи”), който тук прави игралния си дебют, а в ролите ще видим Том Круз, Джереми Ренър, Пола Патън, Майкъл Никвист, Саймън Пег, Винг Реймс, Джош Холоуей и Том Уилкинсън.

Филмът ще се завърти в кината на 21 декември 2011, а в IMAX пет дни по-рано на 16-ти.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *