Робърт Родригес и „Deadpool”?

Честно казано почва да ни писва от новини, които все още са само непотвърдени слухове и може да се окажат факт, може да са преговори, които няма да доведат до нищо, а може и направо да са измислица. Но отдавна не е имало новина за голям филм, която първо да не е слух и предположения – сякаш всеки разговор в Холивуд трябва задължително да стане всеобщо достояние.

В случая става дума за Робърт Родригес и „Deadpool” и да си признаем няма да имаме нищо против точно тези предположения да се окажат истина – според „Production Weekly” режисьорът е получил най-новия вариант на сценария за устатия наемник (макар и да не звучи толкова добре колкото оригиналното „The Merc With A Mouth”) и от „Fox” му предлагат да поеме контрол над продукцията. Явно студиото иска да даде начален тласък на всички Х-мен мутанти (само Магнито нещо се мотае) и да се възползва от неспирно нарастващата слава на Райън Рейнолдс.

Автори на сценария, който Родригес е получил, са Рет Рийз и Пол Уърник („Zombieland”), което звучи като много добра комбинация – горкият Deadpool не би могъл да издържи още една гавра като „Wolverine”. Да не говорим за феновете, които щяха да полудеят като се появи (SPOILER ALERT) накрая с абсурдната комбинация свръхсили и зашита уста, за Бога! Родригес не би си позволил подобни волности. Сигурни сме, че неговите волности ще са яки и забавни, ако въобще се заеме с проекта. Стискаме палци.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *