„Sector 7”

Като огромни почитатели на крийчър фийчърите, не можем да подминем с лека ръка най-новото предложение от корейска страна озаглавено „Sector 7”. Освен това, нека не забравяме, че корейците преди време ни зарадваха с “Тhe Host”, който е един от малкото наистина добри представители на жанра от последните няколко години. Не, че очакваме „Sector 7” да е дори и на половина толкова добър.

http://www.youtube.com/watch?v=XAdZwlFO6R4

Въпреки могъщия „Alien” момент с огнехвъргачките и когато се чува гласът на Майка от „Пришълецът”, съобщаващ оставащото време до самоунищожението на Ностромо – не сме сигурни как точно създателите на филма са се уредили с оригиналния запис (освен ако не са го свили), но им правим евала, ние бихме използвали същото (не, че вече не сме го ползвали да ни буди сутрин) – филмите, за които се сетихме първо бяха „Подводна звезда 6” и „Левиатан”, две класически брадви, които обаче обожавахме като деца.

Ако „Sector 7” може да ни предложи нещо от този тип ще бъде супер!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. "Левиатан” си е просто класика, какво да говорим. Името малко повежда, но макар и малко, чудовището си беше зло копеле. Трябва да го изгледам пак.

    Иначе това не ми вдъхва особено доверия, но от уважение към азиатското кино, което в последно време вдигна невероятно много нивото….ке се гледа.

  2. @lammoth

    Едва ли ще е на същото ниво, но все пак, човек никога не знае. 🙂

    @Makedonski…

    Ако можеш да изгледаш "Левиатан", това ще ти се стори като "Кръстника", сигурен съм! 🙂 🙂