Първи снимки от „The Rum Diary” по Хънтър Томпсън

Първо Хънтър С. Томпсън е абсолютен гигант и нека да почива в мир, ненормалникът му с ненормалник. Второ Джони Деп е по-добър Томпсън от Бил Мъри, че на моменти дори и по-добър от самия Томпсън. И трето, „Страх и омраза в Лас Вегас” е уникален филм. Точка.

Имайки предвид това, едва ли е изненадващо, че сме супер ентусиазирани от първите официални снимки (разпространени от SlashFilm, чрез FilmTotaal) на Деп от „The Rum Diary”, в който той за втори път играе едно от проявленията на легендарния „гонзо” журналист.

Пол Кемп (Деп) е журналист на свободна практика, който е уморен от Америка на Айзенхауър и изправен пред важен момент в живота си, решава да замине за Пуерто Рико, където да списва текстовете си за местен вестник. Разбира се, както винаги при Томпсън, нещата не му се получават много лесно и той и групата от изгубени души, които го заобикалят са погълнати от самоунищожението чрез алкохол, наркотици и всякакви други вредни навици, за които се сещате – включително и жените.

Филмът е написан и режисиран от Брус Робинсън („Jennifer Eight”) и освен Деп в него ще видим и Ерън Екхарт, Ричард Дженкинс, Амбър Хърд и Джовани Рибизи.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Жалко, че чичко Хънтър си пръсна мозъка. 🙁

    А "Старх и омраза в Лас Вегас" кърти! Дано и този е добър!

  2. Спомням си като гледах “Стрaх и омраза в Лас Вегас” в зала 1 на НДК на панорамата през 1997 г. Направо се смазах от смях и кеф. Последно го гледах преди един два месеца и пак се смазах от кеф, но не и от смях. Много е тъжен този филм. Един от най-любимите ми "евър"!

    За този тая големи надежди.

  3. Баси, '97, кога мина тва време. Иначе и аз така – тогава много смях, сега не.

    Старостта си взима своето. LOL 🙂

    А този филм го чувам за първи път… дръжте ни в течение.