Спечели покана за “Шрек завинаги”

Играта приключи. Благодарим на всички участници. Пoкана за двама за специалната премиера на „Шрек завинаги” си спечели Стефан Петров. Честито! Представители на Форум Филм България ще се свържат с него, с подробности как да получи поканата.

Зеленият любимец на малки и големи Шрек се завръща за последен път на големия екран в „Шрек завинаги”, където подлъган от едно сладкодумно джудже, той подписва договор, който го отпраща в една изкривена версия на Далечното далечно кралство, където чудовищата като него биват преследвани, с Фиона никога не са се срещали, а подлото джудже се е провъзгласило за крал. В тази кошмарна приказка Шрек трябва да спаси приятелите си, да върне нещата по местата им и да спечели отново своята истинската любов.

От „Форум Филм България” дават шанс на един от нашите читатели да спечели покана за двама и да бъде сред първите, които ще имат шанса да присъстват на паметното последно приключение на Шрек, чиято гала премиера ще се проведе в Mtel IMAX на 8 юли.

Ако искате това да сте вие, трябва да отговорите на следния въпрос:

Как се казва джуджето, което подлъгва Шрек?

Ръмпълстилтскин (Rumpelstiltskin)

Верните отговори и координати (име, телефон, град) за обратна връзка можете да изпращате до 7 юли на адрес [email protected]

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *