Франк Маршъл ще екранизира „Covert One”

След като нещата около „Борн 4” се разпаднаха, продуцентът Франк Маршъл се обръща към друга поредица от шпионски романи създадена от Робърт Лъдлъм , озаглавена „Covert One”. А изненадата в случая е, че от Pajiba съобщават, че Маршъл обмисля възможността самият той да застане на режисьорския стол.

Маршъл и друг път се е пробвал зад камерата с „Живи”, „Конго” и напоследък „Осем герои” и макар че не можем да наречем всички трагедии, веднага става ясно, че режисурата не е най-голямата му стихия. За сметка на това, продуцентската му биография е повече от впечатляваща с филми като „Кой натопи заека Роджър?”, „Индиана Джоунс”, „Борн”, „Шесто чувство” и „Странният случай с Бенджамин Бътън”. Сигурни сме, че в крайна сметка той ще вземе правилното решение да се придържа към това, което умее най-добре.

„Covert One” е поредица, съставена от осем романа – последният, от които се очаква да излезе от печат тази година – написани в съавторство между Лъдлъм и четирима различни писатели, в които става дума за ”екип от политически и технически експерти, принадлежащи на строго секретна щатска агенция наречена „Covert One”, която се бори с дълбоки конспирации и корупционни схеми във високите и опасни етажи на властта.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *