Братя Коен

Update: Най-долу може да видите и цялото интервю между братята Коен и Ноа Баумбах

––

Не за първи път цитираме не особено ясни намеци, които братята Коен са пуснали пред някой невинен журналист или, както е в случая, пред тълпа фенове, готови да повярват на всичко, стига да включва „работим по това” или „ще снимаме онова”. Последният слух, който самите Коен пуснаха беше за хорър, а сега чуваме за доста по-различен проект – музикален филм.

Не се вълнувайте много, защото всичко е супер неясно и несигурно, но все пак е станало дума и няма как да пропуснем. При откриването на нов филмов център, Джоел, Итън и Ноа Баумбах разговаряли с фенове и зрители и един от посетителите споменал техен цитат отпреди 20 години, че никога няма да имат нищо общо с мюзикъл, защото се дразнят на плейбека. Ето какво казали в отговор:

Итън: Смешно, не си спомням плейбекът в „Бартън Финк” да ме е дразнил. „О, братко къде си” също имаше много музика – всичко от изпълнения на живо, тоест пред камера, до много плейбек. Смешно е, че сме казали такова нещо.
Джоел: Аз не си спомнял да съм го казал или защо сме го казали. Има досадни неща в правенето на филми, свикваш с тях. В „О, братко” имаше доста плейбек.
Ноа: И сега работите по филм, в който има много музика.
Джоел: Да, но не знам дали ще има плейбек.
Итън: Да, мисля, че ще е предимно на живо.
Джоел: В момента работим по филм, в който има музика, но ще е предимно на живо с един инструмент. Трудно е да се каже.

Браво на Ноа! За съжаление, братята не добавят нищо повече, освен че не пишат сценария за определени актьори. Ето какво казва Итън:

„Когато сами измисляме истории и не правим адаптации, честно пишем героите за определени актьори. Но трябва да кажа, че с този проект, който правим в момента, нито една от ролите не е специално за някого. Това е необичайно за нас.”

Знаем, че не е особено ясна новина, но честно казано, това не ни притеснява. Много пъти сме казвали, че каквото и да ни предложат братята, ние ще го гледаме. Дори и ако става дума за музикална романтична комедия с Дженифър Анистън.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

11 Comments

  1. Ахахахахахаха… точно пък романтична(та) музикална комедия с Дженифър Анистън не бих гледал, макар и да знам, че ще бъде най-добрият й филм евар! 🙂

    😀

  2. Преди за Джъстин си виках, какво го мразят толкова това момче, та той е на 13 – някакво дете, ебаси! Ще порасне. После го гледах тук там да дава интервюта и сега с удоволствие бих му счупил очилата без да му ги свалям от лицето! Бахти лекето смотано!