Островът на съкровищата

Както доста често става в Холивуд, два филма споделящи една и съща тематика излизат по едно и също време. В потвърждение на тази традиция, след като през февруари се разбра, че английската филмова компания „Ecosse” разработват сценарий за една модерна екранизация по безсмъртния роман на Робърт Луис Стивънсън, сега от „Pajiba” съобщават, че от „ Warner Bros.” в лицето на продуцента Лайънел Уйграм, отговорен за последната версия на „Шерлок Холмс”, също подготвят своя версия . И това не е всичко. Явно от „Warner” са решили, че екранизацията на класики е „новата голяма работа” защото Уйграм разработва още и „Тримата мускетари”.

От „Pajiba” съобщават още, че докато от „Ecosse” все още работят по сценария, от „Warner” вече имат готов и предвид скоростта, с която те и Уйграм направиха „Холмс”, изглежда, че тяхната версия има всички шансове, първа да види бял свят.

Ние определено бихме гледали съвременна екранизация на може би най-известния пиратски роман на всички времена, стига тя да се придържа към епохата и да не си позволява много волности и промени по сюжета.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *